Планет Травел Клуб

ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ КЛУБ е програма за лоялни клиенти на ПЛАНЕТ ТУРС. С програмата за лоялни клиенти искаме да изразим благодарността си към всички, които ни се довериха и избраха да пътуват по света с Планет Турс.

В Планет Турс ценим нашите редовни клиенти и се радваме да им предоставяме възможността да се наслаждават на услугите ни отново и отново. На всички тях предлагаме да се включат в програмата за лоялни клиенти на Планет Турс и да получават отстъпки, награди и привилегии.

Включването в програмата за лоялни клиенти е лесно и може да стане още с първото пътешествие с Планет Турс. Необходимо е да заявите своята карта за включване в програмата от нашата страница в интернет или в офиса на агенцията. След получаване на картата и първото реално ползване на услугите на Планет Турс вие можете да ползвате всички преференции в Планет Травел Клуб. Освен отстъпките, които получавате за туристически услуги, с картата си на Планет Травел Клуб вие получавате и отстъпки в обекти от различни сфери: ресторанти и заведения, салони за красота, магазини и т.н.

Пътувай и спестявай с удоволствие!

За допълнителна информация и съдействие: телефон 0700 1 86 87, е-mail: office@planettours.bg.

Отстъпките, които получавате при представяне на членска карта в офисите на Планет Турс са следните:
10% – Медицински застраховки за пътуване в чужбина
5% – Хотелски резервации в България и чужбина
5% – Пътувания със собствен транспорт в цял свят (само хотелски резервации)
3% – Самолетни екскурзии, като в посочения процент не влизат самолетни билети
3% – Самолетни (чартърни) почивки в чужбина, като в посочения процент не влизат самолетни билети
3% – Автобусни почивки в чужбина
3% – Автобусни екскурзии в чужбина
10 евро – Самолетни билети за чужбина
Забележка: Отстъпките не се комбинират с текущи промоции на Планет турс.

Отстъпките в партньорската мрежа на Планет турс можете да видите от секцията Партньори от страницата на Планет турс и линка на програмата: http://www.planettours.bg/02/980-10-68/planettravel_club.html

Вашият коментар