Най-странните услуги на луксозните хотели

Хотелите днес правят всичко възможно, за да примамят повече посетители. Услугите, които предлагат ултра луксозните хотели обаче са повече от любопитни. И съвсем нормално, предвид факта, че трябва да оправдаят високите си цени.

В някои от тях ще ви предложат да ви затоплят леглото преди лягане, други ще ви разкажат приказка за лека нощ, а трети дори са склонни да ви почистят моментите.
Какво още?

Фея на романтиката
Четиризвездният хотел Barnsley Gardens Resort в щата Джорджия, САЩ, например, има  служителка, изпълняваща длъжността фея. Задълженията й включват придаване на романтична обстановка в стаята. Тя ще украси всичко с листенца от рози и ще поднесе шампанско и шоколад срещу съответното заплащане.

Дежурен по гълъбите
В индийския петзвезден хотел Rambagh Palace има двама човека, които се занимават единствено и само с гоненето на гълъбите от площадката пред хотела. Естествено, те трябва да правят това така, че да е безопасно и за самите птици.

Пастир на патки
В четиризвездния хотел Peabody в Мемфис, САЩ, пък си има пастир на патки, който всяка сутрин в 11.00 ч. трябва да извежда стадо патици до фонтана на хотела за по-красив екстериор, а точно в 19.00 да ги прибира обратно.

Приказки за лека нощ
Ако не можете да заспите, петзвездният хотел Andaz Liverpool Street в Лондон ще се погрижи за това. Там се предлага услугата четене на приказки за лека нощ. Вие решавате дали искате човек да дойде до стаята ви и от канапето да ви разказва чудни истории или това да стане по телефона.

Стопляне на леглото
И ако приказката не е достатъчна, друг лондонски хотел – Holiday Inn Kensington Forum – пък ще се погрижи леглото ви да е топло, като служител, облечен в термокостюм сгрее завивките.

Почистване на монети
Почистването на стаите е задължително, но някои не се ограничават само до това. Една от най-необичайните услуги, на които може да попадне човек се предлага в хотела Westin Market Street в Сан Франциско. От 1935 г. сградата разполага със служба за почистване и полиране на монетите на своите гости. Целта е на гостите да бъдат спестени всякакви грижи за хигиената на ръцете и чистотата на ръкавиците.

Източник: sin.bg

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: