Най-невероятните желания на гости на луксозни хотели

Салвадор Дали бил редовен гост на Meurice Hotel в Париж и винаги отсядал със своите оцелоти в стая 106 и 107, гледащи към градината Тюйлери. Стаите имали висок таван, както и мебели в стил Луи ХVІ. Дали веднъж поискал от управата да му доведат цяло овче стадо в стаите, за да може да стреля с халосни патрони по тях. Друг път той помолил служителите на хотела да хващат мухи за него и заплащал по 5 франка за всяка.

Известна поп-певица била отседнала в хотел Ritz-Carlton New York. Тя имала нов iPhone, но не знаела как да го използва и не се осмелявала да тръгне да разпитва сред хората. Главният консиерж служител Фредерик Биглър изпратил служител на хотела до магазина на Apple, където той се запознал с устройството, върнал се и обучил гостенката.

Един гост на клуба Grace Bay Club на островите Търкс и Кайкос си спомнил една нощ, че рожденият ден на жена му е на следващото утро и е забравил да й купи подарък. Хотелът се обадил на охраната на летището на острова и собственикът на Royal Jewelers, магазин за бижута в безмитната зона. Клиентът успял да стигне до магазина, където купил подарък за любимата.

Родителите на младоженка в хотел Ritz-Carlton Chicago оставили чантичката с козметиката си в таксито, което взели. Вътре бил единственият чифт контактни лещи на майката и тя не искала да носи очила на сватбата. Консиерж персоналът на хотела се свързал с нейния оптик в Калифорния, взели данните за лещите и й доставили нов чифт в рамките на 2 часа, точно преди сватбата.

В този хотел бил отседнал баскетболният отбор „Ню Йорк Никс“ преди важен мач с Чикаго Булс. Те пожелали да използват балната на хотела за тренировки и за едно денонощие служителите на хотела успели да изличат всички следи от състоялата се предишния ден там сватба и да превърнат залата в игрище.

Томи Дийн, старшият консиерж служител на Four Seasons Hotel Austin, веднъж организирал пътуване с балон по изгрев слънце за млада двойка. Младежът планирал да предложи на момичето да се омъжи за него, веднъж издигнали се над земята. Тя се уплашила и в паниката си младежът се обадил на Дийн и така се появило новото решение. След романтична вечеря двойката се връща в стаята си, където ги очаква миниатюрен балон с горещ въздух и „кош“, направен от Дийн от кутия за трюфели, където бил пръстенът. Смехът бил неудържим и се превърнал в сълзи на радост когато момичето разбрало смисъла на събитията през деня.

Управляващият директор на малка технологична компания, отседнал в Ritz-Carlton, Кий Бискайн, по погрешка оставя документите за сделка за над 500 милиона долара в каса, която се отваря с отпечатък на пръста му в офиса в Ню Йорк. Консиерж шефът на хотела, където бил отседнал Бискайн, уредил кола, който да откара клиента му до частен самолет на летището. Друга кола го чакала на летището в Ню Йорк. След като взима документите – той е отведен обратно. На летището е посрещнат с чисти и изгладени дрехи, един час преди бизнес срещата.

 

 

Източник: http://www.millionaire.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: