Топ 10 на градове за пътуване сам

Представяме ви 10-те най-добри дестинации за соло пътувания и забавления.

Ню Йорк

Градът, който никога не спи! Голямата ябълка е особено гостоприемна към ергените! Манхатън е пълен с красиви и успели жени на възраст от 25 до 44 години. В града те са доста повече от мъжете в същата възрастова група – поне с 210 000. Според статистиката, вероятността да се сбутате със супермодел на ъгъла е доста голяма.

Барселона

Дами, добре дошли! Точно в Барселона може би ще откриете каквото търсите. Съотношението мъже – жени е долу – горе 1:1, но пък не количеството е важно, а качеството. Още повече, че Барселона е туристическа дестинация №1 в Испания и привлича милиони туристи от целия свят. Винаги можете да заформите кратък флирт сред шедьоврите на Гауди, Дали, Пикасо, Миро!

Берлин

20-те години на миналия век били златни за германската столица, наложила се като сексуално либерално място за индивидуалисти. Берлин не е забравил корените си! Може Ню Йорк никога да не заспива, а Берлин никога не кротва Щом градът не го прави, бихте ли го сторили вие? Тук има за всекиго по нещо. Няма етикети. Хората са самите себе си – истински и разкрепостени.

Мелбърн

Някога жена не можела да хвърли камък без да уцели ерген в Австралия. Но днес е точно обратното. Жените са със 70 000 повече то мъжете. Ергените да нападат! Да не говорим, че според резултатите от различни проучвания градът е изключителен във всяко едно отношение: плажове, нощен живот, хапване и т. н.

Сиатъл

Един от най-големите американски градове е меката на момите! Ергените ги оставяме да се забавляват на изток! Не се оставяйте да ви заблудят слуховете – в града вали доста по-малко отколкото в Ню Йорк, така че не се отказвайте да го посетите. А и дори да уцелите дъждовен ден – има достатъчно забавления. Да не говорим, че в Сиатъл се намират централите на много технологични фирми, така че ако имате повечко късмет – ще си хванете и гений! Още нещо примамливо: около една трета от населението на града е в търсене на идеалната половинка. Дерзайте, дами!

Сан Франциско

През 70-те години на миналия век градът бил център на движенията за защита правата на гейовете. И до ден днешен това е градът с най-активно гей население в световен план. И е популярен като световен гей туризъм център. Така че – винаги има възможности! Още повече, че в Калифорния вече са разрешени и еднополовите бракове.

Лондон

От 7.5 милиона души население по-голямата част са жените. Те превишават мъжете със 78 000. И понеже Лондон е космополитен – гаранция, че свободните и атрактивни млади дами са навсякъде – модели, студентки, туристки, местни, танцьорки и т. н. В града се говорят над 300 езика, има огромен брой клубове, барове, ресторанти и най-различни заведения, където да заведете обектът на вашите желания.

Шанхай

В Шанхай май не е останала и една свободна жена. Поне така изглежда, откакто властите наложиха правилото едно семейство – едно дете. Оттогава съотношението мъже:жени е рязко в полза на мъжете – 120:100. Тоест – поне един мъж е самотен вечер! И ако рецесията все още е централна тема на много места по света, то в Китай основните корпорации (много от които са именно в Шанхай) се радват на бурно развитие. Какво ще кажете, мили дами, ако освен добре платена работа си намерите и съпруг?

Сидни

Отново правим завой към Австралия. В Сидни положението много напомня Мелбърн – повече жени отколкото мъже. Но, след Сан Франциско това е вторият в света град по брой на хомосексуално население. Възползвайте се от перфектното време и природните дадености на града – може там да е вашата половинка.

Сао Паоло

Бразилия! Страната на красивите хора, особено – на красивите жени. Ергените имат пребогат избор. А в Сао Паоло да си сам не е срамно! Сао Паоло не е столицата на Бразилия, но е център на богатството и удоволствията. Градът предлага за всекиго по нещо – футбол и Формула едно за спортните маниаци, заведения за парти, безкраен океан и нестихващо слънце.

Източник: http://www.millionaire.bg

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: