Каква е цената на един райски остров?

Мечтата за утопичен остров, далеч от цивилизацията, преследва мнозина, но реализацията й е възможна само за хора с големи финансови възможности. Такъв остров се продава в Патагония, в южната част на Чили, съобщава Profit.bg.

Savage Jungle е смайващ образец за девствен остров, с превъзходна, недокосната от човека природа. На територията на острова има 26 водопада, най-големият от които с височина 100 метра.

Цената на райското кътче е 3.6 млн. долара, но с условието, че купувачът ще запази природните резервати на острова, който е част от националния парк Isla Magdalena. Настоящият притежател на острова е успял да получи необходимите документи, гарантиращи, че строителството на сгради и съоръжения е абсолютно забранено, с изключение на няколко малки области.

Savage Jungle Island е с обща площ от 5,35 квадратни километра и е част от Национален парк Остров Магдалена. Това обаче не означава, че от острова не могат да се генерират приходи от туризъм. Направено е проучване, че през следващите 5 години те могат да достигнат цели 110 милиона долара, ако бъде създадена нужната организация и бъдат направени известни инвестиции.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: